S P E L - I N F O

         

SYN-FACTOR (Symbiocom)


Uitgever: Bethesda Softworks / 1998
Ontwerper: Istvan Pely Productions

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Processor: Pentium 75 MHz - 16 MB RAM - SVGA compatible videokaart - 4x CD-ROM drive.
--- MAC System 7 of later - 69040 of elke Power PC processor - 16 MB RAM - 4x CD-ROM drive.

Categorie:
Science fiction, mysterie, samenzwering, ruimteschip, getekend realisme, 1ste persoon, point & click, NL ondertiteld.

Extra info:
In Noord-Amerika bekend als Symbiocom, is het een pseudo-vervolg op Majestic Part 1: Alien Encounter (1995) en de voorganger van Zero Critical (1998), eveneens van de hand van Istvan Pely.

Beschrijving:
Het is het jaar 2071, Nederland en België hebben besloten om samen een ruimteprogramma op te zetten. Dit komt door de sterke groei van intergalactische reizen van inwoners uit de Belelux naar buitenaardse koloniën.
Jij bent net kantje boord afgestudeerd aan de universiteit die zich bezig houdt met de nieuwste ruimtevaarttechnieken. Je staat dan ook te springen om je aan te melden voor de vacature als purser op een luxe ruimteschip. Voor je het weet bevind je je met 240 andere bemanningsleden in de ruimte voor de eerste proefvlucht.

Dan slaat het noodlot toe! Je wordt op een dag wakker en je blijkt nog maar de enige aanwezige te zijn, de rest is spoorloos verdwenen.
Er staat je niets anders te doen dan op zoek te gaan naar de oorzaak voor het verdwijnen van je collega's. Gelukkig heb je nog enige hulp van je SYN-chip, die je tijdens je opleiding hebt laten implanteren om je intelligentie enigszins te verhogen.
Samen met jouw algemene kennis over het ruimteschip en de hulp van de kunstmatige intelligentie van je SYN-chip ga je op onderzoek uit.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Majestic serie:
Majestic: Part 1 - Alien Encounter
Zero Critical