S P E L - I N F O

         

TACHYON DREAMS


Uitgever: Cosmic Void / 2021, 2022, 2023
Ontwerper: Cosmic Void

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of hoger.

Categorie:
Science fiction, ruimtestation, tijdmanipulatie, humor, 2D EGA pixelbeeld, 3de persoon, tekstinvoer, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Tachyon Dreams bestaat uit 3 delen.
In deel I (The Radiant Fish of the Apocalypse) speel je de rol van Dodger, een bordenwasser (persoon, geen machine!), aan boord van het ruimtestation Penrose, waar tijdexperimenten worden uitgevoerd. Als er iets grondig mis dreigt te gaan, kan alleen Dodger met al zijn kwaliteiten als afwasser het lot van de tijdlijn redden.

      

In deel II (The Bloated Can of Space Root Beer) moet Dodger door het ruimte-tijd continuŁm en interdimensionale snelwegen reizen om het universum te redden van de Tgorodians, een stel tijdreizende misdadigers op zoek naar de legendarische Garden World!

      

In deel III (The Rancid Buttermilk from Andromeda) verkent Dodger een dorre wereld, reist hij terug in de tijd om voorbije momenten opnieuw te beleven ťn gaat hij vervolgens naar een donker bos aan de rand van de kosmos. Het is tijd om eindelijk de legendarische werelden van de MargdoniŽrs te ontdekken, waar de hebzuchtige Tgorodianen al die tijd naar hebben gezocht.

      


Meteen spelen?    Download de drie delen, op de officiŽle itch.io site, gratis of voor een prijs die je geschikt acht.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.