S P E L - I N F O

         

TIME GENTLEMEN, PLEASE! (+ Ben There, Dan That!)


Uitgever: Zombie Cow Studios / 2008/2009
Ontwerper: Size Five Games, Zombie Cow Studios

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista/7/8/10 - Processor: 1.8 GHz - 512 MB RAM - Videokaart compatible met DirectDraw, (PixelShader 1.4) - DirectX 9.0c - 150 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, humor, tijdreis, wereld redden, 2D getekende cartoonbeelden, 3de persoon, 2 karakters, point & click.

Walkthrough: klik hier voor Yvonnes Nederlandstalige walkthrough van Ben There, Dan That!
Walkthrough: klik hier voor Yvonnes Nederlandstalige walkthrough van Time Gentlemen, Please!

Extra info:
Time Gentlemen, Please werd uitgegeven in combinatie met het korte, gratis Ben There, Dan That!, dat een jaar eerder verscheen als een soort proloog en onafhankelijk te spelen is.

Beschrijving:
In Ben There, Dan That! proberen Ben en Dan een geïmproviseerde TV antenne, gemaakt van een kleerhanger in te stellen. Ze willen graag naar een marathon-uitzending van een geliefde detective-serie kijken.
De twee worden per ongeluk getransporteerd naar wat zij denken dat een buitenaards ruimtevaartuig is. In werkelijkheid blijkt het een plannetje te zijn van hun toekomstige ikken, die leiders willen worden van hun geestdodende wereld.

Time Gentlemen, Please gaat vanaf dit punt verder.
Ben en Dan overtuigen de wereld om naar de detective-marathon te kijken en veroorzaken zo een reeks gebeurtenissen waarbij uiteindelijk de hele wereldbevolking wordt gedood.
Zich realiserend dat dit een vergissing was, besluiten ze terug in de tijd te gaan on de creatie van de kleerhanger/antenne te voorkomen.
Nadat ze het tijdapparaat hebben ontdekt dat hun toekomstige ikken gebruikten, brengen ze twee weken door met reizen in de tijd om te proberen hun fout te corrigeren, maar in plaats daarvan merken ze dat ze de zaken nog erger hebben gemaakt. Ze hebben per ongeluk een Hitler uit het alternatieve universum aan de macht gebracht met een niet te stoppen leger van dinosaurusklonen!
Hoe kunnen ze dat nog ooit goed maken?

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.