S P E L - I N F O

         

JACK KEANE


Uitgever: Kalypso Media / 2008
Ontwerper: Deck 13

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista - Processor: Intel-/AMD-CPU met 3.0 GHz - 1 GB RAM - DirectX 9.0c compatible videokaart met 256 MB RAM - 1.5 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Geheim agent, missie, gekke wetenschapper, humor, getekende beelden, realtime 3D, 3de persoon, 2 speelbare karakters, point & click.

Beschrijving:
De kwaadaardige Dr. T heeft thee-etende planten uitgevonden die hij gebruikt om de theeplantages van het Britse rijk te vernietigen, om ze te dwingen hun thee van hem te kopen.
Natuurlijk wil de koningin zijn thee niet, dus stuurt ze een Britse geheime agent die Dr. T. moet stoppen in zijn activiteiten.
Jack Keane, een tamelijk mislukte kapitein, wordt uitgekozen om de geheimagent naar het mysterieuze Tooth Island te begeleiden, waar Dr. T zijn basis heeft.
Wanneer Jack de agent in Kaapstad ontmoet, wordt al snel duidelijk dat de agent niets van spioneren af weet, ook al denkt hij dat hij de beste van de beste is. Dus Jack neemt min of meer ongewild de operatie over en probeert de agent te helpen Dr. T. tegen te houden.
Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van de charmante Amanda, die door Dr. T is ingehuurd om Jack dwars te zitten.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Jack Keane serie:
Jack Keane 2: The Fire Within