S P E L - I N F O

         

UNDER THE WAVES


Uitgever: Quantic Dream / 2023
Ontwerper: Parallel Studio

Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series x/s.

Systeemeisen:
--- Windows 10 of hoger - Processor: Intel Core i7 7thGen / AMD Ryzen 5 3600 6-Core 3.6GHz - 16 MB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB/ AMD Radeon RX Vega56 8GB - DirectX 12 - 10 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Drama, verkenning onder water, alternatief 1979, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbediening, NL ondertiteld.

Beschrijving:
Het spel speelt zich af in de techno-futuristische jaren 70, in de diepten van de Noordzee, waar duiker Stan probeert een levensveranderend verlies te boven te komen en een nieuwe toekomst te omarmen.
De isolatie van de diepe zee is een passende uiting van zijn geestelijke gesteldheid en terwijl Stan zich steeds verder terugtrekt in zijn zelfopgelegde eenzaamheid, begint hij ver onder de golven vreemde gebeurtenissen te ervaren. Hij zal uiteindelijk een lastige keuze moeten maken...

Stuur je onderzeeŽr over de kloof en zwem door grotten, wrakken en onderwaterplanten om op zoek te gaan naar puzzelstukken uit het verleden, afval dat je kunt gebruiken, verzamelstukken en nog veel meer. Maak apparatuur om Stan te helpen verder te verkennen.
Verken het enorme zeebed waar Stans onderzeeŽr ligt en maak kennis met het prachtige onderwaterleven, Stans enige gezelschap terwijl hij vastzit in zijn eigen geest. Onderzoek grotten, wrakken en onderwaterplanten met Stans speciale duikpak, volg de mysterieuze uitingen van zijn herinneringen en vind een manier om terug aan het oppervlak te komen en zijn leven te redden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.