S P E L - I N F O

         

SIGN OF THE SUN


Uitgever: Project Two Interactive / 1997
Ontwerper: International Computer Entertainment

Platform: PC DOS

Systeemeisen:
--- DOS 4.0 tot6.22 - Processor: Intel i486 DX2 - 16 MB RAM - 4x CD-ROM drive - SVGA videokaart met 1 MB geheugen - Soundblaster of General MIDI geluidskaart.

Categorie:
Science fiction, post-apocalyptisch, getekende 2D en 2.5D beelden, met actie-elementen, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
In de toekomst heeft een reeks nucleaire rampen de aarde verwoest en haar in een baan dichter bij de zon gedwongen. De verhoogde temperaturen hebben enorme woestijnen gevormd en de planeet is veranderd in een dorre woestenij.
Alle hoop lijkt verloren voor de mensheid tot de ontdekking van het metaalerts Morium, dat lijkt te beschermen tegen de hitte en straling van de zon. Slechts één probleem. De enige plaats waar het erts op tijd kan worden getest voordat de mensheis uitsterft, is in de zon zelf.

Als James Mariner, de uitverkoren testpiloot van de aarde, is het aan jou om een sonde met het erts in de corona van de zon te plaatsen en de nodige gegevens te verzamelen.
Echter, dingen gaan niet altijd zoals gepland. Het ruimteschip van James raakt uit koers, hij ontsnapt aan wezens die zijn DNA willen, vlucht door een tijdgat en komt in het verleden bij de Maya's terecht!

      


Meteen spelen?    Download het spel, op het Internet Archief.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.