S P E L - I N F O

         

POMPEĎ: The Legend of Vesuvius


Uitgever: Cryo Interactive / 2000
Ontwerper: Cryo Interactive Entertainment

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98 - Pentium 200 MMX processor - 32 MB RAM - 12x CD-ROM drive.

Categorie:
Historisch, educatief, zoektocht, redding, geïllustreerd realisme, 1ste persoon, point & click.

Extra info:
In Noord-Amerika uitgegeven onder de titel Timescape: Journey to Pompeii

Beschrijving:
Adrian Blake, gevangen in een berggrot, omringd door een voortwoedende oorlog, vreest dat zijn opwindende en avontuurlijke leven bijna ten einde is.
Dan verschijnt de godin Ishtar voor hem en biedt aan hem te redden in ruil voor zijn liefde. Adrian wijst haar avances af en keert later veilig naar huis terug om daar te ontdekke dat zijn verloofde wordt vermist.
Adrian realiseert zich dat Ishtar hem heeft vervloekt en doorzoekt oude geschriftrollen om een manier te vinden waarmee hij de godin kan oproepen om hem te helpen Sophia te vinden.
In plaats daarvan daagt Ishtar hem uit om terug te gaan in de geschiedenis, naar Pompeï in het jaar 79 na Christus en de liefde en het vertrouwen van Sophia te winnen, als een volslagen vreemde voor haar.
Adrian moet racen tegen de klok - hij is zich ervan bewust dat de Vesuvius voorbestemd is om over vier dagen uit te barsten. Hij moet talloze obstakels overwinnen en snel handelen om Sophia en zichzelf te redden voordat alles verloren is. Slechts vier dagen om Sophia's hart te winnen en haar over te halen met hem de stad te verlaten!

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Atlantis serie:
Atlantis 1