S P E L - I N F O

         

PENDULA SWING


Uitgever: Valiant Game Studio / 2018
Ontwerper: Valiant Game Studio

Platform: PC, Mac, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows XP SP2+/7/10 - Processor: 2.0 GHz - 4 GB RAM - Grafische kaart: DirectX 9 compatible - DirectX: Versie 9.0 - 3/6 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS X 10.11 - Processor: 2,4Ghz MC371LL/A - 2 GB RAM - 4 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Drama, fantasie, zoektocht, RPG-elementen, geïllustreerd realistische beelden in 2D en 2.5D, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Episode 1: Tired and Retired (gratis).
Pendula Swing is geïnspireerd door een TV-serie en speelt zich af in de fantasie-versie van het Amerika in de jaren twintig van de vorige eeuw.
In episode 1 speel je als Brialynne, een ooit beroemde dwergenheldin, die na haar pensionering en afzondering op een idyllisch eiland, na 400 jaar gedwongen wordt terug te keren naar een wereld die ze niet langer herkent. Vreemde muziek, nieuwe mode, snelle metalen paarden en goblins en orcs die zomaar overdag door de straten van Duberdon wandelen, het vormt een uitdaging om je hier staande te houden. Brialynne is op zoek naar de dief die een zeer belangrijk voorwerp van haar stal.
Of je deel gaat uitmaken van de verhalen en problemen van de interessante stadsbewoners om je heen, is geheel aan jou.

Episode 2: The Old Hero's New Journey.
In deze episode hoopt Brialynne iemand te vinden die haar kan helpen om de gestolen bijl terug te krijgen. Dit is niet zo eenvoudig als ze in eerste instantie dacht. En wie is toch die vreemd bekend lijkende elf...?

Episode 3: Orcing Hard or Hardly Orcing.
Brialynne volgt een aanwijzing naar het havendistrict, waar ze de kapitein van een schip wil vragen wat zij weet over de vermiste bijl.
Waren de bars in Duberdon altijd al zo louche?

Episode 4: No Silver Spoons.
Als Brialynne naar een bekend gedeelte van Duberdon gaat, dat nu "Old Town" genoemd wordt, ontdekt ze dat het in een zeer vervallen staat verkeert. Een geweldige plek voor de dief die haar bijl had gestolen om zich te verbergen.

Episode 5: Glamour Spell
Het feit dat dwergenbier is verboden, betekent niet dat je het niet zo kunnen vinden, als je weet waar je moet zoeken. Bovendien zijn er veel interessante bezoekers in de etablisementen die heet leveren.
In deze aflevering krijg je de kans om het 'Entertainment District' met al zijn jaren '20 glamour te bezoeken. Ga naar het warenhuis of de bioscoop en bewonder de elegantie.

Episode 6: Public Display of Heroism
De jacht op haar verdwenen bijl, brengt Brialynne naar het 'Academic District', waar ze de Academie van Duberdon en de universiteitsbibliotheek met veel te veel boeken bezoekt. Ze woont zelfs een intrigerende lezing bij in de Grote Hal.
Zouden de studenten meer weten?

Eerst uitproberen?    Download de gratis eerste episode, via de officiŽle site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.