S P E L - I N F O

         

PARADISE KILLER


Uitgever: Fellow Traveller / 2020
Ontwerper: Kaizen Game Works

Platform: PC, Mac, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox serie X en S.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
--- Windows 10 (64 bit) - Processor: 3Ghz Quad Core - 16 GB RAM - Grafische kaart: HD 1060 (DirectX 11 of hoger vereist) - DirectX 11 - 6 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, mysterie, detective, onderzoek, getekende beelden, realtime 3D en slideshow, point & click, leeftijd 16+.

Beschrijving:
Een eiland buiten de realiteit. Een malafide menselijke beschaving die hoopt dode buitenaardse goden te doen herleven. Een moord achter gesloten deuren.
Dit is in het kort wat je kunt verwachten op Paradise, een eiland dat om de paar millennia regenereert. De psychische kracht die de buitenaardse aanbidders in het universum loslaten, is bedoeld om hun gevallen goden te voeden en uiteindelijk weer tot leven te wekken. Maar deze kracht trekt ook ongewenste belangstelling van demonen, die uiteindelijk elk eiland corrumperen - totdat een nieuwe alternatieve realiteit wordt geboren door de Raad.
Het systeem is nog niet perfect, maar zal het die ene dag zijn - op Perfect 25, het volgende toekomstige eiland.
Maar aan de vooravond van de wedergeboorte wordt de Raad vermoord en wordt Paradise vermoord.

In de nasleep wordt de onderzoeksfreak Lady Love Dies uit ballingschap opgeroepen om de dader te vinden! een misdaad om alle misdaden uit te roeien...

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.