S P E L - I N F O

         

THE ADVENTURES OF NICK & WILLIKINS


Uitgever: Pinhead Games / 2018
Ontwerper: Pinhead Games, AAlgar Productions

Platform: PC, Android.

Systeemeisen:
--- Windows XP SP2+ - Processor: SSE2 instruction set support - 1 GB RAM - Grafische kaart: DX9 (shader model 3.0) of DX11 met feature level 9.3 mogelijkheid - 1700 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Detective, Britse humor, butlerrol, moordzaak, getekende 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, point & click.

Walkthrough: klik hier voor Yvonnes Nederlandstalige walkthrough.

Beschrijving:
Toen hij zijn opleiding voltooide, verwachtte Willikins dat hij een gerespecteerde persoonlijke butler (manservant) zou worden in een van de grote statige huizen van Engeland.
In zekere zin is zijn droom uitgekomen, aangezien Nick Hall ongetwijfeld een groots gebouw is in het midden van een uitgestrekt landgoed.
Helaas is de huidige Heer van het landhuis, ook wel gewoon Nick genoemd, niet de meest nobele meester. Integendeel, hij is een ongemanierd etterbakje die het een persoonlijk doel lijkt te hebben gemaakt om het leven van Willikins onaangenaam te maken. Hij heeft zelfs zijn hond naar de butler vernoemd!
Desondanks is het de morele plicht van Willikins om de onschuld van Nick te bewijzen wanneer er een lijk in de entreehal wordt gevonden en alles in de richting van Nick lijkt te wijzen.
Of was het toch de butler zelf? In ieder geval is het je taak om getuigen, het moordwapen en het motief te vinden en de jonge meester uit de gevangenis te houden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Dit gratis spel meteen spelen?    Download op de officiële itch.io site