S P E L - I N F O

         

MASTER OF DIMENSIONS


Uitgever: Makh-Shevet, Eidos / 1996
Ontwerper: Makh-Shevet

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Processor: Intel i486 DX2 - 8 MB RAM - Videokaart met 640x480 resolutie - 2x CD-ROM drive.

Categorie:
Science fiction fantasie, reizen door dimensies, magie, zoektocht, 2D en 2.5D getekend realisme, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De tovenaar Merlijn is niet alleen betrokken bij mystieke maar ook bij fysieke dingen en reizen naar andere dimensies. Op een slechte dag ontmoette hij de tovenaar van het sprookjesland. Omdat de twee elkaar niet echt mochten, kwam het uiteindelijk tot een conflict dat eindigde met de fragmentatie van Merlijn's toverstaf.
De losse onderdelen waren verborgen in verschillende dimensies - en Merlijn's kracht ging verloren.

Een millennium later vindt een jongen toevallig een dimensiemachine op de zolder van zijn opa: de jacht op de onderdelen van de toverstaf kan beginnen!
Je reis neemt je mee door twaalf dimensies in een poging om de tovenaar Merlijn op te roepen, om je eigen wereld van vernietiging te redden. Sommige van deze dimensies zijn vergelijkbaar met onze tijd en ruimte, andere zijn radicaal anders. Je reis kan je overal brengen, van een stervend ruimtestation tot een Egyptische muurschildering.
De vrienden en vijanden die je onderweg tegenkomt, zijn net zo gevarieerd als de werelden die ze bewonen. Vampieren, een buitenaardse slons en een wulpse femme fatale zijn slechts enkele voorbeelden. Wees gewaarschuwd: dit zijn geen gewone personages, schijn kan extreem bedrieglijk zijn!

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.