S P E L - I N F O

         

MARTHA IS DEAD


Uitgever: Wired Productions / 2022
Ontwerper: LKA

Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Series S.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem.
--- Windows 10 64bit - Processor: Intel Core i7 of gelijkwaardig AMD - 16 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GTX 1060 of AMD RX 5500 - DirectX 11 - 30 GB beschikbare opslagruimte - Aanvullende opmerking: Het wordt aanbevolen om het spel op SSD te installeren.

Categorie:
Psychologische thriller, oorlogstijd, verlies verwerking, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbediening, leeftijd 18+.

Beschrijving:
Het verhaal speelt zich af in een groot huis, midden in de bossen, aan de rand van een groot meer. Het is het ItaliŽ van 1944. De grenzen tussen realiteit, bijgeloof en de tragedie van oorlog vervagen.
Terwijl het conflict tussen de Duitse en geallieerde strijdkrachten verhevigt, wordt het ontheiligde lichaam van een verdronken vrouw gevonden... Martha!
Martha is dood en haar tweelingzus Giulia, de jonge dochter van een Duitse soldaat, moet alleen zien om te gaan met het acute trauma van het verlies en de gevolgen van haar moord. Giulia neemt de identiteit van Martha aan, omdat haar moeder meer van Martha dan van haar hield. Maar Martha was doof en dat is voor Giulia een extra complicatie bij de identiteitsdiefstal.
De zoektocht naar de waarheid wordt omsluierd door mysterieuze folklore over de geest van een vrouw in het meer en de extreme verschrikkingen van een oorlog die steeds naderbij komen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.