S P E L - I N F O

         

MACGUFFIN'S CURSE


Uitgever: Brawsome / 2012
Ontwerper: Brawsome

Platform: PC, Mac, iPhone, iPad, iPod Touch.

Systeemeisen:
--- Windows XP SP1 & 2/Vista/7 - Pentium4 1.2 Ghz processor of sneller - 256 MB RAM - 1024x768 minimum schermresolutie - 350 MB HD ruimte.
--- MAC OS X Snow Leopard - G4 800 MHz processor of sneller - 256 MB RAM - 1024x768 minimum schermresolutie - 415 MB HD ruimte.

Categorie:
Bovennatuurlijke thriller, cartoon, vloek en weerwolf, schuifpuzzels, 2D en 2.5D beelden met kamers in bovenaanzicht, 3de persoon, muis- en toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Lucas MacGuffin wordt vervloekt als hij op een dag een magisch voorwerp uit een museum steelt. Het gevolg is dat hij nu in het maanlicht veranderd in een weerwolf. Maar dat is nog zijn minste zorg. Sinds de diefstal is de stad namelijk hermetisch afgesloten en Lucas' aartsvijand komt achter hem aan voor het amulet. Lucas zal er, met behulp van zijn menselijke en wolfeigenschappen, alles aan moeten doen de valstrikken te ontwijken.

MacGuffin's Curse, is geen traditioneel point & click adventure. Het is meer een verslavend ontsnap-uit-kamers-door-te-schuiven-met-kratten spel, dat met een grappig verhaaltje tussendoor aan elkaar hangt. Er is een hoofdlijn en zijn vele zijlijnen, die je niet persť hoeft te volgen om het spel uit te spelen.

Eerst uitproberen?   Download de demo, op de officiŽle site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.