S P E L - I N F O

         

MAGNES FAILURE


Uitgever: Golden Eggs Studio / 2021
Ontwerper: Sons of Welder

Platform: PC, Linux.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem.
--- Windows 10 - Processor: Intel Core i3-3220 oof gelijkwaardig - 1 GB RAM - Grafische kaart: GT 740 of gelijkwaardig - DirectX 11 - 200 MB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX compatible.
--- LINUX Processor: Intel Core i3-3220 of minder - 1 GB RAM - Grafische kaart: iGPU / GT 710 of gelijkwaardig - 200 MB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: DirectX compatible.

Categorie:
Puzzels, mysterie, technisch, retro, 2D handgetekende isometrische beelden, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Magnus Failure is een isometrisch verkennings- en avonturenspel met logische elementen en een sfeervolle reis door de mysterieuze wereld van tekens, symbolen en aanwijzingen die de plot van het spel vormen.
De hoofdpersoon van het spel bevindt zich om onbekende redenen in isolement. Hij draagt een enorme helm met een vastgemaakt masker, rechtstreeks uit het Japanse kabuki-theater. Hij scant de radio op zoek naar een signaal. Het verschijnen van een schijnbaar onbegrijpelijk bericht zorgt ervoor dat hij de afzender wil vinden.
Dus onderzoekt hij de mysterieuze wereld om hem heen naar aanwijzingen en hints en lost de puzzels op, die hem verder kunnen brengen, naar nieuwe locaties. Maar ook vraagt hij zich af wie hij is en wat zijn plaats in deze wereld is.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Magnus serie:
Magnus Imago
Magnus Positive Phototaxis