S P E L - I N F O

         

LIMBO OF THE LOST


Uitgever: G2 Games / 2007
Ontwerper: Majestic Studios

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 98/2000/XP - 2 GHz Processor - 256 MB RAM - 128 MB DirectX 9.0 compatible videokaart - 16-bit DirectSound compatible geluidskaart - 8X CD-ROM of DVD drive.

Categorie:
Bovennatuurlijke horror, queeste, humor, Limbo, geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click, leeftijd 16+.

Beschrijving:
Ergens in Limbo. . . . . . . . . Twee enorme houten deuren kraken langzaam open en het licht sijpelt een enorm binnenste van een heiligdom binnen.
Twee cijfers; de een in het zwart gekleed, de ander in wit, steken de gegraveerde marmeren vloer over en ga naar het midden van deze enorme koepelkamer. Ze staan aan weerszijden van een grote glazen bol die in een sierlijke gouden wieg ligt. Daarin opgesloten een wervelende zwarte rook die zweeft en rondbobbelt alsof hij een eigen leven leidt.
De twee tegenstanders kijken van dichterbij in de glazen bol. De donkere wervelende rook begint op te klaren en onthult een zeilschip dat met volle zeilen door het water glijdt. Op het naamplaatje van het schip staan de woorden - 'Mary Celeste'.

Help kapitein Benjamin Spooner Briggs terwijl hij de diepten van LIMBO verkent in de Keep of Lost Souls, de plek waaar de verloren zielen ronddolen. Faal en de essentie van de mensheid zal uit elkaar worden gerukt.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.