S P E L - I N F O

         

THE LAST SKY


Uitgever: Little Guy Games / 2020
Ontwerper: Little Guy Games

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 7 - Processor: Intel 2nd Generation CPU - 6 GB RAM - Grafische kaart: AMD Radeon HD 6800 of GeForce GTX 560 - 5 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS X 10.10 - Processor: Intel Core i7-2600 - 6 GB RAM - Grafische kaart: AMD Radeon HD 6900M - 5 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Psychologisch drama, zoektocht innerlijk, geïllustreerd realisme en 2D beelden, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbesturing, leeftijd 18+.

Beschrijving:
Jake is een ex-soldaat die aan PTSS lijdt. Na jaren van vechten tegen de ziekte, geraakt Jake in een dieptepunt en dan roept hij de hulp in van een lokale sjamaan. Deze neemt hem mee op een sjamanistische reis naar het hart van zijn psyche.
Betreed een surrealistische droomwereld, waar Jake vrede hoopt te vinden, het verleden moet overwinnen en hij opnieuw contact leert maken met het heden.

Verken in een visuele odyssee waar grenzen tussen droom en realiteit vervagen, de geest van Jack en overweeg de tegenstellingen van leven en dood, angst en liefde en verlies en hoop. Maak keuzes in een multi-vertakkende verhaallijn die je naar een van de vele uniek gemaakte eindes leiden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.