S P E L - I N F O

         

THE LAST SHOT


Uitgever: Crytivo / 2023
Ontwerper: Rumata Lab

Platform: PC, PS4, Switch, Xbox One.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of later - Processor: Intel Core2 Duo E6750 (2 * 2660) of gelijkwaardig / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ (2 * 2600) of gelijkwaardig - 4 GB RAM - Grafische kaart: Geforce GT 430 (1024 MB) / Radeon HD 5570 (1024 MB) - 4 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Dieselpunk, platformer, duistere humor, mechanische wereld, reparaties, 2D handgetekend cartoonbeeld, 3de persoon, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
In een door oorlog geteisterde dieselpunkwereld, speel je niet de rol van een typische knappe superheld, maar van een bescheiden loodgieter/reparateur. De militaristische steden vechten eindeloos met enorme wapens, en streven er allemaal naar om als laatste over te blijven. Je werkt onvermoeibaar om de granaten te produceren die vrijwel onmiddellijk in de blootgestelde delen van een naburige stad worden geschoten. Tja, je moet toch érgens je geld mee verdienen hè.
Er komt echter een dag waarop je comfortabele routine wordt onderbroken en je op een gevaarlijke reis de buitenwereld in wordt gestuurd. Om je vrienden én de stad waar je van houdt te redden, moet je een manier vinden om een einde te maken aan een snood plan en een gevaarlijke samenzwering.

Verken de wereld om je heen om meer te weten te komen over de geschiedenis en overlevering, talloze puzzels op te lossen en te sleutelen aan machines en constructies in alle soorten en maten.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op de officiële Itch.io site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.