S P E L - I N F O

         

ISOLAND 4: The Anchor of Memory


Uitgever: Cotton Game / 2024
Ontwerper: Cotton Game

Platform: PC, Mac, Android, iOs.

Systeemeisen:
--- Windows 10 - Processor: Intel Pentium 4 - 4 GB RAM - Grafische kaart: Intel GMA 950 - DirectX 9.0 - 3 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS X 10.7 - Processor: Intel - 1 GB RAM - 3 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Mysterie, herinneringen, logische en casual puzzels, slideshow handgetekende 2D beelden, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Isoland 4 is eigenlijk het vijfde deel in de serie. Maar gaat het verder met het verhaal van Isoland 3: The Dust of the Universe, of begint het een nieuw hoofdstuk? Kan dit spel het verleden en heden van Lost Island echt ontrafelen?
Dat weet je pas als je het zelf gespeeld hebt.....misschien. Sinds het eerste deel in de serie is deze reis vol wendingen geweest, zowel in het spel als in het echte leven.
Hoe dan ook blijft ook dit deel, net als zijn voorgangers, hulde brengen aan literatuur, kunst en muziek, met meer ingewikkelde kaarten en puzzels. De basis ligt nu echter in bijzondere "easter eggs", meer mystieke dialogen en meer overvloedige emoties.
Deze aflevering benadrukt de personages in het verhaal, met zowel bekende als nieuwe gezichten. Ze helpen je bij het herontdekken van de geheimen van het eiland terwijl ze hun eigen levensmysteries ontrafelen.

Zie geen enkel detail over het hoofd; mis geen enkel gesprek. Dingen die nutteloos lijken, kunnen spelers meer laten nadenken over het lot van het leven.
Dit ISOLAND is opgedragen aan de moeder van de spelmaker.

Als het spel is uitgespeeld, ga je automatisch naar het begin en kun je nog eens spelen, maar ditmaal met andere en moeilijker puzzels.      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Isoland serie:
Isoland
Isoland 2: Ashes of Time
Isoland 3: Dust of the Universe
Isoland: The Amusement Park