S P E L - I N F O

         

ISOLAND 1, 2 en 3


Uitgever: Lilith Games / 2018, 2020
Ontwerper: Cotton Game

Platform: PC, Mac, Android, iOs.

Systeemeisen:
--- Windows XP/10 - Processor: Intel Pentium4 - 512 MB / 1GB RAM - Grafische kaart: Intel GMA 950 - DirectX 9.0 - 2 GB beschikbare ruimte - Geen geluidskaart nodig.
--- MAC OSX 10.7 - Processor: intel Pentium4 - 512 MB / 1GB RAM - Grafische kaart: Intel GMA 950 - DirectX 9.0 - 2 GB beschikbare ruimte - Geen geluidskaart nodig.

Categorie:
Mysterie, tijdreizen, logische en casual puzzels, slideshow handgetekende 2D beelden, 1ste persoon, point & click.

Beschrijving:
Ver weg in de Atlantische Oceaan ligt een klein, mysterieus eiland. De bewoners weten niet hoe ze hier ooit zijn beland of waarom ze er verblijven.
Je speelt als een wetenschapper die door zijn vriend gevraagd werd te helpen met het onderzoek. Maar nadat je op het eiland arriveerde, dus te laat, realiseer je je dat jij nu ook gevangen zit.
Pas op dat je niet in slaap gesust wordt door de schoonheid van het eiland en ontrafel de logica achter de vele complexe puzzels. Alleen dan zullen de geheimen van het eiland geopenbaard worden.

      

In Isoland 2: Ashes of Time maak jij nu ook deel uit van het mysterieuze eiland.
Praat met de filosofisch ingestelde bewoners, luister naar hun verhalen over het leven en het universum en help hen als ze problemen hebben. In ruil zullen zij jou ook helpen op je reis door tijd en ruimte, waar je sporen zult vinden van oude civilisaties en mysterieus uitziende machines.

      

Isoland 3: Dust of the Universe begint waar deel 2 ophield. Nadat je raket de ruimte in gelanceerd werd, krijg je de kans het eiland verder te onderzoeken.
Test je nieuwsgierigheid en creativiteit en ontdek meer van over de mysterieuze gebeurtenissen in de geschiedenis van het eiland.
Het spel is een hommage aan Maurits Cornelis Escher, die het belang van kunst uitlegde.

Grotere plaatjes bekijken?
Ga naar de screenshots 1   of   screenshots 2   of   screenshots 3.