S P E L - I N F O

         

GREENWOOD: The Last Ritual


Uitgever: AO2 Game/2017
Ontwerper: AO2 Game

Platform: PC, Mac, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: Core i5/AMD FX - 4 GB RAM - Graphische kaart NVIDIA GeForce GTX770 - DirectX 11 - 2 GB HD ruimte.
--- MAC OS X 10.10 - Processor: Intel Core i5 - 4 GB RAM - Graphische kaart ATI Radeon HD 5770 1GB VRAM / Nvidia GeForce 750M / Intel HD 6100 - 2 GB HD ruimte.
--- LINUX Ubuntu 12.04LTS+

Categorie:
Horror, fantasie, bovennatuurlijk, middeleeuws Europa, isometrisch perspectief, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het verhaal speelt zich af in een alternatief middeleeuws Europa. Het is alweer vijfhonderd jaar geleden sinds er een einde kwam aan de Eeuw der Duisternis en de bouw van de Barrier. De horror van de oorlog met demonen is vergeten, de Order van de Paladijnen is een legende geworden en de Inquisitie is nu het hoofd van de Kerk.
Als in het verweg gelegen Greenwood Valley een jonge gravin ziek wordt en bezeten lijkt door een demon, probeert de inquisiteur haar te genezen met excorsisme. Hij faalt en Greenwood is nu vervloekt met dood en waanzin.
Als gezant van het Vaticaan krijg je de opdracht de vloek te breken met de magie van pentagrammen en in de bescherming van licht. Ga op zoek naar de geheimen van de vallei en communiceer met de geestenwereld, maar vergeet niet te letten op je eigen geestelijke gezondheid.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.