S P E L - I N F O

         

SPACE GEEKZ - The Crunchy Flakes Conspiracy


Uitgever: X86-Games / 2017
Ontwerper: Marcel Rene Klapschus / Fox1986

Platform: PC, Mac, Linux, Android, iPad, iPhone/iPod Touch.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/8.1/10 - Processor: 2 GHz (Single Core) of 1.8 GHz (Dual Core) CPU - 2 GB RAM - Grafische kaart: OpenGL 2.0 compatible met 512 MB Ram - DirectX 10 - 500 MB beschikbare HD ruimte - Geluidskaart: DirectX compatible - Aanvullende opmerkingen: 16:9 of 16:10 screen met Full-HD resolutie (1920x1080).

Categorie:
Humoristische science fiction, complot, radioactieve granen, fake retro beelden, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Till en Adrian zijn midden twintigers en werkzaam bij Space Geekz Corporation. Ze bezorgen game consoles en arcade machines door de hele galaxy in hun oud en gammel transport ruimteschip.
Op een dag, als Adrian geniet van zijn dagelijkse middagslaapje, gaat iets verschrikkelijk mis. Hij wordt wakker met een buil op zijn hoofd, de TV is stuk, de gootsteen is verstopt, er is geen ingevroren pizza meer en het allerergste: Till is verdwenen en het transportschip staat vast op een verlaten planeet. Wat in eerste instantie nog lijkt op een normaal ongelukje op het werk, is het begin van een vreemde reis door een wereld met radio-actieve ontbijtgranen, kannibalen, en honkyfants met darmproblemen.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.