S P E L - I N F O

         

GALADOR - The Prince and the Coward


Uitgever: TopWare Interactive / 2021
Ontwerper: Metropolis Software

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7+ - Processor: Intel of AMD, dual core - 2 GB RAM - 3D Videokaart compatible met DirectX 9 - DirectX 9 - 700 MB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie koninkrijk, humor, magie, gedaantewisseling, 2D en 2.5D handgetekende beelden, 3de persoon, point & click.

Extra info:
Het spel werd oorspronkelijk in 1998 in het Pools uitgegeven.

Beschrijving:
Een doodgewone, jonge jongen sluit een deal met een duivel. Hij wil graag een prins worden. De duivel gaat accoord en stopt meteen de ziel van de jongen in het lichaam van de plaatselijke prins Galador, tijdens een duel met een zwarte ridder! De jongen schrikt zich rot. Deze plotselinge en snelle opkomst naar ambt en waardigheid heeft zo zijn keerzijden. Van prinsen wordt over het algemeen verwacht dat ze onverschrokken en heldhaftig zijn!
Maar dat is niet voor de nieuwe Galador. De jongen rent weg en verstopt zich op het kerkhof, waar hij de tovenaar Arhivald ontmoet. "Galador" wil zo snel mogelijk terug naar zijn eenvoudige leven en met hulp van de tovenaar moet hij zijn weg naar de hel vinden en zijn huidigige, ongewenste toestand omkeren.
Dat is uiteraard niet zo eenvoudig: er zijn veel spannende, maar ook leuke avonturen te beleven op zijn veelbewogen queeste, waarin hij vurige barden en andere bizarre personages ontmoet.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.