S P E L - I N F O

         

GAG: The Impotent Mystery


Uitgever: Noviy Disk / 1997
Ontwerper: Auric Vision, Zes't Studio

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98 - Processor: Pentium 75 - 16 MB RAM - 4x CD ROM - 5 MB opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, geheim agent, sexueel getint onderzoek, geïllustreerd realisme, FMV filmpjes - 1ste persoon, point & click, leeftijd 18+

Extra info:
Gag verscheen alleen in Rusland en in Nederland. De laatste versie is Engels gesproken. Er werd ook een vervolg gemaakt, maar alleen gepubliceerd in Rusland.

Beschrijving:
In Gag speel je Gary Tusker, een agent van de geheime dienst die gespecialiseerd is in het voorkomen van seksuele en religieuze perversies. Hij is zeer professioneel, hoewel hij - volgens de handleiding - ook een impotente maagd is. Tijdens zijn studie aan de Antarctic Academy for Secret Agents werd hij ooit in zijn geslachtsdelen gebeten door een pinguļn met giftige tanden, wat resulteerde in zijn bijzondere toestand.

In de intro wordt getoond dat Marquis de la Bourbon, een gepensioneerde gevechtspiloot en dronkaard van de luchtmacht, en zijn vrouw Margo, die hekserij beoefent, betrokken zijn bij een groep satanaanbidders, bekend als de Dark Brothers.
Gary krijgt van zijn lieftallige baas Lucy de opdracht om te onderzoeken wat er gaande is in Castle de la Bourbon en wat de snode plannen van de Dark Brothers zijn.

Het spel is voornamelijk inventaris gebaseerd, maar bevat ook een paar minigames, waaronder 'Gagboy', een seksuele versie van Tetris.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.