S P E L - I N F O

         

FORGOTTEN FIELDS


Uitgever: Dino Digital / 2021
Ontwerper: Frostwood Interactive

Platform: PC, Mac, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows 7 - Processor: Intel Core i3 / AMD A6 3.0GHz of hoger - 4 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia GeForce 750Ti / AMD Radeon R9 270x of beter - DirectX 11 - 3 GB beschikbare opslagruimte - Geluidskaart: 100% DirectX 9.0c compatible.
--- MAC 10.12.3 (Sierra) - Processor: 2.4 GHz - 4 GB RAM - Grafische kaart: Radeon R9 M370X - 3 GB beschikbare opslagruimte.
--- LINUX Processor: 2.4 GHz - 4 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GPUS met closed source drivers only (Bekijk Linux onderwerp in Steam forums) - 3 GB beschikbare ruimte.

Categorie:
Psychologisch drama, nostalgie, writersblock, handgetekende beelden, realtime 3D, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Sid is een schrijver die worstelt met een writer's block. Hij probeert de gevoelens van inspiratie die hij voelde toen hij jonger was, terug te krijgen. Om de rekeningen te betalen, moet hij een verhaal bedenken en een subsidie aanvragen - de deadline is vandaag - een luie zondag midden in de zomer.
Maar juist op deze zondag wordt zijn wanhopige rust verstoord, door een uitnodiging om een onvermijdelijke gezinsverplichting bij te wonen - het huis waar Sid opgroeide staat op het punt te worden verkocht, en zijn moeder wil dat hij naar huis komt voor een klein feestje, zodat hij er afscheid van kan nemen. Nu de deadline nadert en zijn creatieve sappen bevroren zijn, is dit niet iets waar hij naar uitkijkt.
Toch gaat hij op weg. Hij praat met oude vrienden, rent door de velden, zwemt in de oceaan en ervaart een warm verhaal over nostalgie en het verstrijken van de tijd.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.