S P E L - I N F O

         

ALMOST MY FLOOR


Uitgever: Potata Company / 2021
Ontwerper: Potata Company

Platform: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S.

Systeemeisen:
--- Windows 7 - Processor: Intel Core i5 - 8 GB RAM - Grafische kaart: GeForce GTX 760M, 1080p, 16:9 beeld aanbevolen.

Categorie:
Horror, humor, bezeten huis, detective, met actie, stripstijl getekende 2D beelden, sidescroll, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Alex is een echte fan van enge dingen en horrorfilms, maar hij had nooit verwacht dat hij het zelf zou meemaken door alleen maar de lift naar zijn appartement te nemen!
Het was weer een saaie dag voor Alex; dezelfde waardeloze baan, dezelfde vervelende baas, en dezelfde saaie busrit naar huis. Als Alex zijn flatgebouw binnenstapt, lijkt er niets mis te zijn; alles lijkt zoals gewoonlijk - vies en plakkerig. De enige goedmaker van de dag van Alex is dat hij Masha ziet, de buurvrouw waar Alex een oogje op heeft, maar die hem niet ziet zitten en die zich ergert aan de goedkope oneliners van Alex.
Maar als Alex zijn appartement probeert te bereiken, begint hij vreemde dingen op te merken... deuren op slot, liftdeuren werken niet, buren zetten hun appartement te koop.
En als Alex de hogere verdiepingen bereikt, worden de dingen heel angstaanjagend. Er verschijnen vreemde figuren, grote zwevende ogen vallen hem aan en de lift brengt hem naar onbekende verdiepingen.

Op de een of andere manier slaagt Alex er toch in zijn eigen verdieping te bereiken. Dan merkt hij iets vreemds op. Masha wacht op hem aan zijn deur, en ze ziet er anders uit! Als hij met Masha begint te praten, flirt ze met hem!!! Maar wel op een hele verdachte manier.
Alex moet een beslissing nemen! Moet hij Masha vermoorden om langs haar te komen of is er een andere mogelijkheid? Vanaf dat moment moet Alex er alles aan doen zijn verstand niet te verliezen en de problemen op te lossen. Want er is ook nog detective Adam Trust, wiens levenswerk het oplossen van geheimen is en die niet loslaat in het onrafelen van de geheimen in huis nummer 9.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op de officiŽle site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.