S P E L - I N F O

         

THE FAMOUS FIVE 3: Kidnapped!


Uitgever: Ravensburger Interactive Media / 2000
Ontwerper: Westka Kommunikation GmbH

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Processor: Intel Pentium 166 MHz (233 aanbevolen)- 16 MB RAM - Videokaart 800x600 resolutie - 8x CD-ROM drive - 7 MB vrije opslagruimte.

Categorie:
Detective, mysterie, ontvoering, 2D stripkarakters in getekende realistische achtergrond, naar boek Enid Blyton, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Julian, Dick, Anne, George en de hond Timmy verblijven tijdens de zomervakantie in Kirrin Cottage. Ze willen een camping opzetten bij de Eenogige Piraat, een oude herberg vlakbij het huisje.
Als het ze gelukt is om de tenten op te zetten, arriveert er een vreemdeling die zegt dat ze zich op privéterrein begeven. Om een vergunning te krijgen moeten ze naar mevrouw Miller op de boerderij, waar ze Eddy ontmoeten, een jongen die op de boerderij verblijft.
Ze komen erachter dat Eddy de zoon is van een rijke zakenman en dat de man die om de vergunning vroeg zijn lijfwacht is. Eddy verstopt zich graag voor hem en al snel moeten de vijf de jongen gaan zoeken als hij weer is weggelopen.
Echter, de volgende dag arriveert een politieagent op de camping en vertelt hen dat Eddy weer wordt vermist. Deze keer is hij ontvoerd, omdat de ontvoerders een losgeldbrief hebben achtergelaten. Het is aan de Famous Five om Eddy te vinden en te bevrijden en een val te zetten voor de ontvoerders.

De actieve karakters zijn George of Dick. Zij voeren de acties uit en dragen een rugzak met de opgeraapte inventarisvoorwerpen.
Een verborgen menu in de linkerbenedenhoek van het scherm geeft toegang tot een reis-ansichtkaart, een hoofdmenu en een optiemenu. De spelmap bevat een hintbestand.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Famous Five serie:
The Famous Five 1: Treasure Island
The Famous Five 2: The Silver Tower
The Famous Five 4: Dangerous Discovery
The Famous Five 5: Five on a Secret Mission