S P E L - I N F O

         

THE FAMOUS FIVE 2: The Silver Tower


Uitgever: Ravensburger Interactive Media / 2000
Ontwerper: Westka Kommunikation GmbH

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95 - Processor: Intel Pentium 166 MHz (233 aanbevolen)- 16 MB RAM - Videokaart 800x600 resolutie - 8x CD-ROM drive - 7 MB vrije opslagruimte.

Categorie:
Detective, bliksemtoren, 2D stripkarakters in getekende realistische achtergrond, naar boek Enid Blyton, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
De 5 vrienden Anne, Julian, Dick, George en Timmy de hond zijn weer op vakantie. Ze willen deze tijd samen doorbrengen met tante Fanny en oom Quentin, de ouders van George.
Maar als Anne, Julian en Dick bij het rotshuis aankomen, staat de voordeur wagenwijd open en is er niemand te zien. Er hangt een briefje aan de voordeur, maar de regen heeft het schrift onleesbaar gemaakt. Dus gaan ze op zoek naar de bewoners. Dit is snel gedaan, want tante Fanny en George komen al spoedig samen aanlopen.
Er is echter iets mis, want tante Fanny weet zeker dat ze de voordeur op slot heeft gedaan en waar komen die voetafdrukken voor het huis vandaan? Is er misschien in het huis ingebroken?
En dan zijn er nog meer vragen, want waarom mogen de kinderen niet op George's Island en wat is oom Quentin van plan met de zilveren toren op het eiland?

De actieve karakters zijn George of Dick. Zij voeren de acties uit en dragen een rugzak met de opgeraapte inventarisvoorwerpen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Famous Five serie:
The Famous Five 1: Treasure Island
The Famous Five 3: Kidnapped!
The Famous Five 4: Dangerous Discovery
The Famous Five 5: Five on a Secret Mission