S P E L - I N F O

         

THE MYSTERY OF THE DRUIDS


Uitgever: Focus Home Interactive / 2001
Ontwerper: House of Tales

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98/2000/Me - Processor: Pentium 200MHz - 32 MB RAM - VGA Videokaart met 2MB geheugen (met of zonder 3D support) - 200 MB vrije opslagruimte.

Categorie:
Detective, moordonderzoek, bovennatuurlijk, tijdreis, druïdes, 2D of 2.5D geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Brent Halligan, een detective van Scotland Yard, is op het spoor van een moordenaar wiens slachtoffers gruwelijke verminkingen hebben ondergaan. Soortgelijke moorden vonden jaren eerder plaats, maar de verkeerde man werd naar de gevangenis gestuurd om vervolgens te worden vermoord voordat zijn onschuld kon worden bewezen. Wanneer soortgelijke moorden opnieuw beginnen te gebeuren, is Halligan vastbesloten om de zaak voor eens en voor altijd op te lossen. Hij komt op het spoor van een mysterieuze orde van Dru´den. Het lijkt erop dat deze neo-dru´den rituele moorden plegen om duistere krachten op te roepen.
Brent krijgt hulp van de jonge wetenschapper Melanie en samen duiken ze in bijna vergeten geheimen uit het verleden. Geholpen door een expert op het gebied van Dru´den, reizen ze terug in de tijd. Alleen in het verleden zullen ze de sleutel kunnen vinden om de wereld te redden, maar zullen ze slagen?

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.