S P E L - I N F O

         

DØM RUSALOK


Uitgever: Yakov Butuzoff / 2021
Ontwerper: Yakov Butuzoff

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 10 (x64) - Processor: Intel Core i5-6500 - 16 GB RAM - Grafische kaart: Nvidia 1060 3gb - DirectX 11 - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Horror, Rusland 1996, verdwenen kind, getekende 2D en 2.5D beelden, 4 speelbare karakters, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Rusland 1996, een provinciestadje aan de rand van het afbrokkelende Sovjetrijk.
Een grote tuin waar veel kinderen rondhangen. Ze maken vrienden, vechten en verzoenen zich weer, ze houden van en ze haten, maar meestal spelen ze gewoon.
Het leven gaat gewoon door totdat een kind op mysterieuze wijze vermist wordt en de rest van de groep de horror onder ogen moet zien die ze niet kunnen bevatten: de DØM RUSALOK. Dit is een plek waar de ergste nachtmerries uitkomen!

Er loopt een moorddadige maniak rond, terwijl de straatbendes gedijen onder politiebescherming. Een sekte met een tv-paranormaal leider groeit in populariteit onder de mensen. Maar het belangrijkste is dat in het hart van een verlaten onderzoeksinstituut, waar de stad oorspronkelijk omheen is gebouwd, de goden van de onderwereld op het punt staan te ontwaken.

In dit verhaal dat de tradities volgt van de grote werken van Stephen King en Robert Stine, krijg je de kans om in de rol van vier verschillende kinderen te kruipen, die op het punt staan de diepste, donkerste geheimen te ontdekken die verborgen zijn in een menselijke ziel.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.