S P E L - I N F O

         

DIRTY SPLIT


Uitgever: Dreamagination Entertainment / 2008
Ontwerper: Uwe Sittig, Dreamagination

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows XP/Vista, Pentium IV 2GHz or Athlon 2.4GHz, 512MB RAM, 200MB free hard drive space, DirectX 9.0c compatible graphics card with 128MB RAM, DirectX 9.0c compatible sound card, keyboard, mouse

Categorie:
Detective, moordmysterie, Amerika 1960, 2D handgetekend beeld, 3de persoon, point & click.

Walkthrough: klik hier voor Yvonnes Nederlandstalige walkthrough.

Beschrijving:
Privédetective Baxter krijgt een telefoontje van een rijke weduwe uit Beverly Hills, mevrouw Vanderbuilt genaamd. Hij wordt uitgenodigd in haar landhuis om de details van een serieuze zaak te bespreken.
Het blijkt dat haar dochter, die zou trouwen met een prominente plastisch chirurg, een paar dagen geleden zwaar in de steek is gelaten door de dokter, toen hij onverwachts hun zes maanden durende verloving verbrak.
Het lijk van de goede dokter werd de volgende ochtend in zijn operatiekamer ontdekt door zijn secretaresse en de politie heeft de zoon van mevrouw Vanderbuilt, Walter, in hechtenis genomen als hoofdverdachte. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij verhitte woorden uitwisselde met de dokter.

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, wordt Alex ingehuurd om deze zaak tot op de bodem uit te zoeken, waarbij de zaken onvermijdelijk niet zo eenvoudig zijn als ze lijken. Er is meer aan de overleden dokter dan op het eerste gezicht lijkt. Veel meer. Een steeds groter wordend mysterie ontrafelt zich voor zijn ogen, waarbij hij aanwijzingen volgt naar locaties als Los Angeles, Las Vegas en New York.

      


Meteen spelen?    Download het gratis spel, op de officiële itch.io site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.