S P E L - I N F O

         

CONSPIRACIES


Uitgever: Got Game Entertainment / 2003
Ontwerper: Anima PPD-Interactive

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98/ME/2000/XP - Processor: Pentium II 400 MHz of Celeron 466 processor - 64 MB RAM - 16 MB videokaart - 4 GB opslagruimte.

Categorie:
Sf, moord, samenzwering, geïllustreerd realisme, FMV, tijdpuzzels, 1ste persoon, muis/toetsenbordbesturing, NL ondertiteld.

Beschrijving:
Nick Delios was een topstudent aan de Universiteit van Thessaloniki, gespecialiseerd in medische software. Zijn carrière was briljant... tot de dag dat het hoofd van zijn wetenschappelijke onderzoeksteam, Dimitris Argyriou, een lid van de wetenschappelijke en zakelijke elite, Nicks originele en revolutionaire onderzoek naar het programmeren van elektronische transplantaties als zijn eigen prestatie presenteerde.Nick Delios was een topstudent aan de Universiteit van Thessaloniki, gespecialiseerd in medische software. Zijn carrière was briljant... tot de dag dat het hoofd van zijn wetenschappelijke onderzoeksteam, Dimitris Argyriou, een lid van de wetenschappelijke en zakelijke elite, Nicks originele en revolutionaire onderzoek naar het programmeren van elektronische transplantaties als zijn eigen prestatie presenteerde.
Toen Nick furieus reageerde, gooide Argyriou hem uit het team en annuleerde tegelijkertijd Nicks huwelijk met zijn zus, Annita. Nick, diep gekwetst, liet zijn academische ambities varen en nam een bohemien manier van leven aan.

Na een periode van leven op het randje, gokken en drinken, verdient Nick zijn brood als detective, gespecialiseerd in het oplossen van zaken van industriële spionage door gebruik te maken van zijn medische studies en zijn kennissen in de onderwereld.
Een oude vriend bij de politie biedt hem geld om onofficieel te helpen bij het onderzoek naar de moord op een kruimeldief. Nick heeft geld nodig en gaat akkoord. Al gauw ontdekt hij dat er meer aan de hand is, dan deze simpele moord deed vermoeden.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Conspiracies serie:
Conspiracies 2: Lethal Networks