S P E L - I N F O

         

CLOSE TO THE SUN


Uitgever: Storm in a Teacup / 2019
Ontwerper: Storm in a Teacup

Platform: PC, PS4, XBox One, Switch.

Systeemeisen:
--- Windows 10 - Processor: Core i7 of AMD Ryzen 7 - 8 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 of AMD RX 470 - DirectX 11 - 50 GB beschikbare opslagruimte - DirectX compatible geluidskaart.

Categorie:
Science fiction horror, Nikola Tesla wetenschap, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Het is 1897 in een alternatieve werkelijkheid waarin de wetenschappelijke doorbraken van Nikola Tesla al een grote invloed op de wereld hebben gehad.
Diep in de internationale wateren, dient het scheepscomplex van de Helios als toevluchtsoord voor grote wetenschappeliijk geesten. Een ongebonden utopie voor onderzoek, onafhankelijk van de staat en geïsoleerd van de blik van de samenleving. Vrij om de grenzen van materie en tijd te verleggen.

Je speelt de jonge journaliste Rose Archer, die hier op zoek gaat naar haar zus Ada. Maar als ze aan boord van de glorieuze Helios stapt, is het al snel duidelijk, dat er iets grondig mis is. De stank van rottend vlees hangt in de lucht. Stilte. Een enkel woord is boven de ingang geschilderd ... QUARANTAINE!

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.