S P E L - I N F O

         

MY BROTHER RABBIT


Uitgever: Artifex Mundi / 2018
Ontwerper: Artifex Mundi

Platform: PC, Playstation 4, Switch, XBox One.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: 2.5 GHz - 1 GB RAM - Grafische kaart met 512 MB VRAM - 2 GB beschikbare opslagruimte, muis, toetsenbord.
--- MAC OS X 10.11 of nieuwer - Processor: 2.5 GHz - 1 GB RAM - Grafische kaart met 512 MB VRAM - 2 GB beschikbare opslagruimte.
--- LINUX Ubuntu 16.04 (32/64bit) of nieuwer - Processor: 2.5 GHz - 1 GB RAM - Grafische kaart met 512 MB VRAM - 2 GB beschikbare opslagruimte.
Het is noodzakelijk om libsdl2-2.0-0 te installeren.

Categorie:
Fantasie, zoektocht, verwerking ziekte, surrealistische gestileerde 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, gamepad, point & click.

Beschrijving:
Als hun dochtertje ziek wordt, zorgen vader en moeder ervoor dat ze de best mogelijke medische zorg krijgt. Haar oudere broer is vastbesloten om de kracht van de verbeelding te gebruiken om de familie te helpen met het verwerken van de ziekte en het verdriet.
Hij creëert een fantasievolle wereld voor zijn zusje, waarin een speelgoedkonijn tot leven komt en op pad gaat om een geneesmiddel te zoeken voor zijn zieke vriendje, de bloem.

In vijf verschillende rijkgedecoreerde landen, geïnspireerd door de werken van Dali, en gevuld met grappige robotmuizen, zwevende bomen, gigantische paddenstoelen en klokken die smelten op het ritme van de tijd, mag je voorwerpen zoeken om puzzels op te lossen en minigames te spelen.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.