S P E L - I N F O

         

BORN PUNK


Uitgever: Insert Disk 22 / 2022
Ontwerper: Insert Disk 22

Platform: PC, Mac, Linux, Android, iPad, iPhone, PS 4, Switch, Xbox One.

Systeemeisen:
--- Windows XP of hoger - Processor: Intel/AMD Dual Core 1.8Ghz+ - 1 GB RAM - Grafische kaart: OpenGL compatible - 2400 MB beschikbare opslagruimte - Elke Windows-compatible geluidskaart.

Categorie:
Science fiction, cyberpunk, samenzwering, humor, 2D of 2.5D handgetekend beeld, 3 speelbare karakters, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Born Punk speelt zich af op het Deense eiland Bornholm in het jaar 2155. Bornholm is getransformeerd van een schilderachtige vakantiebestemming tot een megastad die wordt bestuurd door een ondernemingsraad.
Je kruipt in de rol van drie karakters die op het eiland wonen: Eevi, een ex-zakelijke hacker die nu barvrouw is; Mariposa, de CEO van het grootste bedrijf van Bornholm; en een defecte Android die zichzelf Grandmaster Flashdrive noemt.
De drie personages hebben één ding gemeen: ze raken allemaal, de een na de ander, bezeten door vreemde entiteiten van onbekende oorsprong en nog minder bekende bedoelingen. Het lijkt op een digitale meervoudige persoonlijkheidsstoornis, die uiteindelijk een samenzwering blijkt te zijn, die de toekomst van de mensheid voor altijd zou kunnen veranderen. Ze moeten samenwerken - en soms tegen elkaar in - om erachter te komen wat de aard van die wezens is, wat ze willen en waarom ze lijken te denken dat hun 'missie' van vitaal belang is voor de toekomst van de mensheid.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.