S P E L - I N F O

         

BAD MILK


Uitgever: Dreaming Media / 2000
Ontwerper: Ted en Mick Skolnick, Dreaming Media

Platform: PC, Mac.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98/NT4/2000 - Processor: 100 MHz Pentium 2 of beter - 16 MB RAM - Videokaart: 800x600 resolutie, hoge kleuren - Quicktime - 8x cd-rom drive.
--- MAC Systeem 7.5 of hoger - 90 MHz Power Pc of sneller.

Categorie:
Surrealistisch, artistieke puzzels, full motion video, 3de persoon, point & click.

Beschrijving en review:
Je karakter drinkt melk die over de datum is en raakt in een coma. Dan lijkt hij gedwongen te worden om allerlei puzzels op te lossen. Er lijkt een overal aanwezige 'meester' te zijn die via telefoons met je communiceert.

Je krijgt niet te horen wat je moet doen. De bedoeling is dat je vrij rondloopt en experimenteert. Zo krijg je bijvoorbeeld een foto en kom je er door overal te klikken en te slepen, achter, dat de man op de foto meebeweegt en een paar hendels moet bedienen. Ook is er ergens een zwarte ruimte, waar je doorheen moet lopen. Het enige dat je ziet zijn de richtingpijlen aan de zijkanten. Let dan wel goed op de audio-hints, ze zijn het enige dat je verder kan helpen.

Het spel is gemaakt met Flash Director. Dit betekent in de praktijk dat de puzzels heel veel FMV (full motion video) interactie bevatten en soms alleen een kwestie van overal klikken inhouden.
Het is een klein spel. Met wat geluk ben je er in een uurtje doorheen.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.