S P E L - I N F O

         

BAD MOJO, The Roach Game


Uitgever: Acclaim Entertainment / 1996 - Got Game Entertainment / 2004 - Xider Games / 2007 - Night Dive Studios / 2014.
Ontwerper: Pulse Entertainment

Platform: PC, Mac.

Extra info:
In 2004 (2007, 2014) werd een Redux versie uitgebracht met verbeterde beelden, die ook op Windows XP draaide en de problemen met QuickTime oploste.

Systeemeisen:
--- 1996: Windows 3.1/95 - processor: 486/66 MHz - 8 MB RAM - Videokaart: SVGA graphics, 256 kleuren - Double speed CD-ROM drive - 20 MB opslagruimte - Opgelet: Oudere versies van Quicktime geven problemen op moderne computers.
--- 2004: Windows 98/2000/XP - Processor: Pentium III 800 MHz - Grafische kaart met 24-bit kleur - 8x CD-ROM drive - 50 MB opslagruimte.
--- 2004: MAC 9.0 or OSX Classic mode G3 of beter - rafische kaart met 24-bit kleur - 8x CD-ROM drive - 50 MB opslagruimte.

Categorie:
Bovennatuurlijk drama, horror, kakkerlak, interactieve film, fotografisch, 3de persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
De speler kruipt in de rol van Roger Samms, een entomologist, die miljoenen heeft gestolen van de wetenschappelijke maatschappij waar hij voor werkte. Hij wil naar Mexico om daar een nieuw leven op te bouwen.
Na een klein incident met zijn verhuurder, herinnert Roger zich een hangertje dat hij als kind kreeg van zijn moeder. Dit hangertje bevat echter magische krachten. Rogers ziel wordt tot zijn ontzetting getransformeerd naar een kakkerlak!
Hij belandt in het rioleringssysteem van een smerige bar, die het eigendom is van Eddie Battiti.
Als kakkerlak ontdekt Roger een ongekende wereld vol gevaren, zoals ratten, afvalverwerkers en zijn eigen kat Franz. Om het leven van een jonge kakkerlak te redden, moet Roger de keuken met gas vullen en vervolgens een rookdetector laten afgaan om zo ook het leven van Eddie te redden. Bovendien wil hij weer terug in zijn eigen lichaam, dat eveneens bewusteloos in de bar ligt. Maar eer dat lukt, zal Roger ook nog kennis moeten nemen van zijn eigen en Eddie's verleden.
Het spel kent vier mogelijke eindes.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.