S P E L - I N F O

         

BLACK SECT 2: The Cursed Crypt - PnC remake.


Uitgever: Brocanty Games / 2020
Ontwerper: Lankhor

Platform: PC, Linux.

Systeemeisen:
--- Windows Vista of hoger - Grafische kaart: DirectDraw, Direc3D9 of OpenGL video support
--- LINUX

Categorie:
Detective, mysterie, kasteelgangen, retro beelden in lage resolutie (320x200) en 4 kleuren, 1ste persoon, point & click.

Walkthrough: klik hier voor Marjo's Nederlandstalige walkthrough.

Beschrijving:
Het Franstalige adventurespel met de naam La Crypte Des Maudits werd in 1991 door Lankhor speciaal gemaakt voor de Amstrad CPC. Het spel was de opvolger van La Secte Noir.
In 1993 maakte Lankhor een Franse remake van La Secte Noir.

Het door Brocanty Games in AGS gemaakte Black Sect 2: The Cursed Crypt is een Engelse remake van La Crypte Des Maudits, met iets gewijzigde puzzels die beter aansluiten bij het gebruik van een muis.
In het spel kun je naar wens schakelen tussen verschillende oorspronkelijk gebruikte kleuren: Amstrad kleur, grijs of groen.

Verhaal
Nadat ze in La Secte Noire het magische spreukenboek gestolen hebben, is de Zwarte Sekte teruggekeerd om de bevolking te terroriseren.
De sekte komt bijeen in een nabijgelegen crypte, onder de duistere ruimtes van het kasteel van Golin de Gnome en jij hebt het gewaagd om daar naar binnen te gaan! Je doel is het om de kwaadwillende sekte voor eens en altijd uit te roeien.
Zoek je weg naar de crypte door de kasteelgangen. Gebruik hendels en knoppen en je inventiviteit om deuren, poorten, geheime ruimtes en alles wat gesloten is te openen.

      

Meteen spelen?    Download dit gratis spel, op de officiële itch.io site van Brocanty Games.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.