S P E L - I N F O

         

BEAUTIFUL DESOLATION


Uitgever: The Brotherhood / 2020
Ontwerper: The Brotherhood

Platform: PC, PS4, Switch.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
--- Windows 10 64-bit of nieuwer - Processor: Intel Core i5-2400 3.10 GHz of AMD Phenom II X6 1100T - Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX - DirectX 11 - 14 GB beschikbare opslagruimte - Elke DirectX Compatible Geluidskaart.

Categorie:
Science fiction, post-apocalyptische wereld, robots, zoektocht, 2D isometrisch beeld, geïllustreerd realisme, actie-elementen, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Cape Town, Zuid-Afrika 1970. De Penrose, een groot driehoekig vliegend object verscheen zonder waarschuwing. De ene dag was de lucht leeg en de volgende dag werd hij gevuld door een onmogelijk gevormde monoliet. In de tien jaren die volgen, heeft de Penrose-technologie de kennis en het begrip van de mensheid over fysica, materialen en informatica in een enorme versnelling gebracht. De mensheid stormde vooruit op een alternatief historisch traject ... en verlatenheid volgde.

Journalist Mark wil de Penrose eens van dichtbij bekijken, iets wat absoluut verboden is. Zijn broer Don Leslie is helicopter piloot en na enig aandringen bereid hem er naar toe te vliegen. Na een crash, een ontmoeting met een vreemd robotachtig wezen en een tijdsprong, kunnen de twee broers een oud transportschip oplappen om weg te komen. Maar ook dit gaat niet zoals gepland. De broers worden gescheiden. Mark (en de speler) moeten er alles aan doen om elkaar terug te vinden, in een post-apocalyptische Afrikaanse woestenij te overleven, dorpen te verkennen en de geheimen van vreemde en verlaten technologie te ontdekken. Nieuwkomers worden niet altijd met open armen ontvangen en de keuzes die je maakt hebben invloed op het verhaal en de uitkomst.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.