S P E L - I N F O

         

ATLANTIS II


Uitgever: Cryo Interactive / 1999
Ontwerper: Cryo Interactive

Platform: PC, Mac, Playstation 2, iPad, iPhone, Android.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98/ME - Processor: Pentium 200 MHz - 32 MB RAM - 8X CD ROM Drive - 70 MB opslgruimte - 2MB RAM videokaart met 65.000 kleuren, compatible met DirectX 6 - Compatible SoundBlaster geluidskaart.
--- MAC OS 8.6-9.1 - Processor: G3 233 MHz Processor - 64 MB RAM - 8X CD ROM Drive - Videokaart - Geluidskaart - Quicktime 4.0 - 80 MB opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, queeste, tijdreizen, evenwicht goed/kwaad, geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click, NL gesproken.

Extra info:
In Noord-Amerika is het spel bekend als Beyond Atlantis.

Beschrijving:
In Atlantis 2 speel je een jongeman met de naam Ten. Als hij door de bergen van Tiber reist, vindt hij een schip en ontmoet hij een mysterieuze heilige man. Ten verneemt van de man dat hij de 'Brenger van het Licht' is en naar Shambala moet rezien om de confrontatie aan met de 'Drager van de Duisternis' aan te gaan. Zo kan het evenwicht in het universum weer hersteld worden.
Maar om de reis naar Shambala te kunnen maken, heeft hij eerst verschillende tijdvoorwerpen nodig, die zoals de naam al zegt, in verschillende locaties in verschillende tijdsperiodes te vinden zijn.
Tens reis begint in Tibet en voert hem onder andere naar China, Ierland en Yucatán, waar hij in de huid van lokale dappere mensen kruipt om een taak uit te voeren.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Atlantis serie:
Atlantis: The Lost Tales
Atlantis 3: The New World
Atlantis Evolution (Atlantis 4)
The Secret of Atlantis: The Sacred Legacy (Atlantis 5)