S P E L - I N F O

         

WILD WILD WEST: The Steel Assassin


Uitgever: SouthPeak Interactive / 2000
Ontwerper: SouthPeak Interactive

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 95/98 - Processor: 266 MHz Pentium of sneller - 64 MB RAM - Videokaart: DirectX compatible met 4 MB VRAM geheugen, Direct 3D acceleratie aanbevolen - Geluidskaart; DirectX compatible - 8x CD-ROM drive.

Categorie:
Historisch, mysterie, moordenaar, met actie-elementen, naar TV-serie, geïllustreerd realisme, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het is vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog en de moord op Abraham Lincoln. De kloof tussen Noord en Zuid begint eindelijk te herstellen. Dat wil zeggen, totdat president Ulysses S. Grant een doodsbedreiging ontvangt, ondertekend met 'The True Executioner of Abraham Lincoln' (de ware moordenaar van Lincoln).
Grant stuurt zijn twee beste geheimagenten, Jim West en Artemus Gordon, om het mysterie te onderzoeken en te voorkomen dat de onbekende moordenaar zijn bloedige daad herhaalt.
Het wordt een race tegen de klok om de schurken achter dit meedogenloze complot te ontrafelen en de president te redden. Dus pak je six-shooter, verzamel je moed en ga op het stoffige pad naar het Wilde Wilde Westen!

Het spel is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie en plaatst de speler in de rollen van West en Gordon, afwisselend in verschillende hoofdstukken.
De speelstijl verandert dienovereenkomstig: Gordons segmenten zijn puzzeloplossende avonturen die afhankelijk zijn van inventarisvoorwerpen en logische puzzels, terwijl de delen van West actie-schietreeksen bevatten.
De speler kan de volgorde van de hoofdstukken vóór de laatste kiezen, waarin het nodig is om vaak tussen de twee te wisselen om het spel te voltooien.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.