S P E L - I N F O

         

STELLAR MESS: The Princess Conundrum (Chapter 1)


Uitgever: Tibba Games / 2023
Ontwerper: Tibba Games

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows ME of hoger - Processor: Pentium of hoger - 64 MB RAM - Grafische kaart: 640x360, 32-bit kleur - DirectX 5.2 - 30 MB beschikbare opslagruimte - Elke DirectX-compatible geluidskaart.

Categorie:
Retro science fiction, prinses helpen, complotten, humor, 2D retro pixelbeeld - 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Het is 1991 ... De wereld maakt tijden van verandering door, de technologie groeit en het internet bereikt eindelijk de grote massa.
In het afgelopen decennium veroverde de filmfranchise Stellar Battle de wereld stormenderhand en creŽerde fans in elke hoek van de aarde. Nu helpt het internet samenzweringstheoretici de ideeŽn over de tijdlijn van de film en verborgen berichten in het script te verspreiden.

En hier komt onze held op de proppen. zijn naam is Diego, een stripboekwinkeleigenaar uit Zuid-ArgentiniŽ die echt in deze theorieŽn gelooft en ervan droomt ooit zijn platonische liefde, de mooie prinses Lanor, te ontmoeten. Zijn grote kans komt... via de riolering?
Ahem. Hoe dan ook. Hoe dan ook ... In dit verhaal ontmoet fictie de realiteit en kan Diego degene zijn die de prinses redt en haar helpt met haar zaak.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.