S P E L - I N F O

         

STARDROP


Uitgever: Joure Visser / 2019
Ontwerper: Joure Visser

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: Intel CPU Core i7 2.5 GHz / AMD CPU 3,5 GHz - 16 GB RAM - Grafische kaart: 2GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series of Nvidia GPU: Nvidia GeForce 1080) - DirectX 12 - 15 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Science fiction, mysterie, ruimteschip, onderzoek, geïllustreerd realistische beelden in 3D, 1ste persoon, toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Aryn Vance en John Kindley zijn de eigenaren van een bergings- en reddingsfirma in de ruimte. Ze zoeken oude verlaten schepen en helpen degenen in nood. Als ze op een routinemissie zijn ergens in het Cassiopeastelsel stuiten ze op een onbekend soort ruimteschip.
Aryn dokt en gaat aan boord om te proberen achter de identiteit van het schip te komen. Al snel ontdekt ze dat dit vaartuig welsiswaar oud is, maar technologisch haar tijd ver vooruit. Het is het begin van een ontdekkingsreis die haar leven voorgoed zal veranderen.

De nadruk in het spel ligt op ontdekken, met hier en daar lichte omgevingspuzzels en een beetje stealth. Het is je taak om uit te zoeken wat je volgende stap en doel is en het is een reis met vele mysteries voor degenen die van de vaste route afwijken. Je hebt een datapad waarin je verzamelde gegevens altijd terug te lezen zijn, muziek beluisterd kan worden en waarop een miniplattegrond te vinden is. Verder bezit je een ruimtepak met ingebouwde werktuigen zoals een zaklamp en een voorwerpscanner. Ook bewegen in een omgeving zonder zwaartekracht behoort tot de mogelijkheden.

Eerst uitproberen?    Download de demo, op de officiële site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.