S P E L - I N F O

         

SPIRITLESS LTD (Geistfrei GmbH)


Uitgever: Rodelberg Entertainment / 2023
Ontwerper: Roland Wejner, Robin Bretschneider

Platform: PC, MAC, iPad.

Systeemeisen:
--- Windows 10 of hoger - Processor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo - 2 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce 320M - DirectX 10 - 2 GB beschikbare opslagruimte.
--- MAC OS 10.15 (Catalina) - Processor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo - 2 GB RAM - Grafische kaart: NVIDIA GeForce 320M - 2 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Fantasie, mysterie, geestenjager, humor, 2D en 2.5D handgetekend cartoonbeeld, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Hoor je soms krassende, schrapende of rommelende geluiden? En je weet zeker dat het noch ratten, noch termieten, noch steenmarters zijn - en zeker niet je buurman met zijn vrouw? Dan heb je misschien een poltergeist in huis!
Maar raak niet in paniek. "Het meest professionele ghostbusting-bedrijf is hier om je te helpen! Wij, het bekende Spiritless Ltd., zullen elke kwaadaardige geest uit elk huis elimineren", zegt de reclameboodschap.

Charles Stone is een ghostbuster die voor Spiritless Ltd. werkt. Hank is zijn baas, maar die is nauwelijks in staat is om het bedrijf te runnen.
Als er een klacht wordt ingediend over een defecte spookval op kantoor, stuurt Hank zijn beste (en enige) medewerker erop uit om de defecte machine in een oud herenhuis in de buitenwijk te repareren.
Zodra Charles arriveert, beginnen de problemen.

Het spel is Duits gesproken en Engels ondertiteld.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op de officiŽle site.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.