S P E L - I N F O

         

SONG OF HORROR


Uitgever: Raiser Games / 2019-2020
Ontwerper: Protocol Games

Platform: PC, PS4, Xbox One.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8/10 - Processor: Intel of AMD 64bit, 3.0 GHz - 8 GB RAM (12GB bij Windows 10) - Grafische kaart: NVIDIA GeForce 980 GTX, Radeon RX 580 of gelijkwaardig - DirectX 11 - 16 GB beschikbare opslagruimte - Vereist een 64-bit processor en besturingssysteem.

Categorie:
Psychologische horror, survival, stealth, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 3de persoon, toetsenbordbediening.

Beschrijving:
Het spel werd uitgebracht in vijf episodes.

De beroemde schrijver Sebastian P. Husher is vermist, samen met zijn hele familie.
Bezorgd stuurde zijn redacteur een assistent naar zijn huis om hem te zoeken - maar hij kwam nooit terug....
Deze verdwijningen leiden tot een reeks gebeurtenissen die binnenkort iets vreselijks zullen onthullen: een naamloze, duistere entiteit alleen bekend als The Presence lijkt verantwoordelijk te zijn - en het is nog steeds ergens, daar buiten, op de loer in de schaduw, wachtend iemand die het pech heeft hem te ontmoeten.
En dan is er ook nog The Song. Er is slechts één persoon bekend die naar het lied luisterde en het overleefde! Het is een voormalig patiënt van het psychiatrisch ziekenhuis Jeremy Hartwood.

Als speler beleef je dit verhaal door de ogen van een gevarieerd stel personages die op hun eigen manier aan het verhaal zijn gerelateerd. Elk personage is anders en brengt zijn unieke kijk op het onderzoek, waardoor ze aanwijzingen en items anders kunnen benaderen.
Hun acties en beslissingen zullen de speelwereld vormen: sommigen van hen zullen min of meer bepaalde aspecten van het verhaal kennen; sommige zullen effectiever zijn tegen bovennatuurlijke manifestaties, maar ze kunnen allemaal sterven als "The Presence" hen bereikt - en de dood is permanent.
Als ze sterven, zul je het verhaal met een ander moeten oppakken en het onderzoek voortzetten zodat hun dood niet vergeefs was.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.