S P E L - I N F O

         

SOMEDAY YOU'LL RETURN


Uitgever: CBR Software / 2020
Ontwerper: Jan Kavan, Lukas Medek, CBR Software

Platform: PC, PS4, Xbox One.

Systeemeisen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem --- Windows 7 en hoger - Processor: intel i7 of hoger - 8 GB RAM - Grafische kaart: nVidia GTX 1060 of beter - DirectX 11 - 13 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Mysterie, zoektocht verdwenen kind, geïllustreerd realisme, realtime 3D, 1ste persoon, muis/toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Het is niet de eerste keer dat je dochter wegliep. Maar je voelt je ongemakkelijk ... dit keer voelt het zo anders.
Daniel, de vader van Stela heeft lang geleden gezworen nooit meer terug te keren naar de oude Moravische bossen, maar nu voelt hij zich gedwongen op zoek te gaan naar Stela. Zijn zoektocht zal geheimen onthullen, die begraven hadden moeten blijven. In het bos komt hij bijzondere mensen tegen die hem zullen helpen de ware reden te begrijpen waarom Stela blijft wegrennen en te accepteren dat er nachtmerries zijn waartegen je niet tegen kunt vechten en van kunt winnen.

Het spel behandelt intieme concepten van vaderschap, angsten, leugens en weigering om iemands verleden te accepteren. Hoewel het verhaal sterke horrorelementen bevat, zijn het niet altijd de meest voor de hand liggende monsters die het meest beangstigend zijn.

De locaties en mythen waarnaar wordt verwezen in het spel zijn oud. Sommige van de verhalen die in Someday You's Return worden genoemd, dateren uit de 9e eeuw.
Ook zijn er bekende oriëntatiepunten in de prachtige natuurgebieden in het spel, die weliswaar geen exacte kopieën zijn, maar wel al wandelend in het echt te bezoeken zijn in de Bohemen in Tjechië.

      

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.