S P E L - I N F O

         

SENTINEL: Descendants in Time


Uitgever: The Adventure Company / 2004
Ontwerper: Detalion

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 98SE+ - Processor: Intel Pentium3 - 128 MB RAM - DirectX 8.1 - Videokaart met 64 MB geheugen en 3D accellerator - 24x CD-ROM drive.

Categorie:
Science fiction, onbekende planeet, reddingsactie, 360 graden 3D getekend realistische beelden, 1ste persoon, muis/toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Beni is een afstammeling van een oud ras, wier geschiedenis en nalatenschappen grotendeels onbekend zijn. Honderden jaren geleden verdwenen ze gewoon en lieten ze weinig sporen van hun bestaan achter, behalve een aantal graven. Vijfentachtig in aantal en er wordt gezegd dat ze mysteries, grote schatten en verborgen technologische kennis huisvesten. De graven worden bewaakt door holografische constructies met complexe kunstmatige intelligentie.

In Beni's tijd leven de mensen een eenvoudig, vreedzaam leven. De tombes oefenen alleen een aantrekkingskracht uit voor ontdekkingsreizigers, die de bewakers te slim af willen zijn.
En nu is Beni op weg om naar het best bewaakte graf, tombe 35, te gaan en de verborgen schatten te roven. Niet voor zichzelf, maar voor degene die zijn zuster ontvoerd heeft en haar kwaad wil doen als Beni niet slaagt in zijn opdracht.
Ooit was er een man, genaamd Ramirez, die de tombe binnendrong én er weer levend uit kwam. Hij kwam terug zonder schatten, maar mét verhalen over dodelijke valstrikken. Deze verhalen en zijn eigen slimheid zijn het enige hulpmiddel dat Beni heeft op zijn queeste.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.