S P E L - I N F O

         

SAUCER-LIKE


Uitgever: Tizona Interactive / 2017
Ontwerper: Fosfatina Ediciones

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 7 SP1 of hoger - Processor: Intel Pentium N3540 2,1 GHZ of AMD equivalent of hoger - 3 GB RAM - Graphische kaart: Intel HD Graphics 3000 - DirectX 9.0 - 2 GB beschikbare HD ruimte - Geluidskaart compatible met DirectX 9.0.

Categorie:
Drama, fantasie, zoektocht, 2 en 2.5D handgetekend, aziatisch geïnspireerd, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Saucer-Like is een fabel, in de stijl van Japanse anime's, een reflectie op de rol van het individu in de samenleving. Het spel probeert de speler te betrekken in het verhaal door middel van audio-visuele stimulans. Een universum halfweg tussen duistere fantasie en Michael Ende's verhalen met twilight surrealisme.

Yanagi is een jong lid van de clan van de zwijgende bewakers van de wezens die het bos bevolken. Op een dag wordt hij wakker in het besef dat hij de meest memorabele dag in zijn leven onder ogen zal komen.
Op deze dag moeten alle inwoners van de stad een lang verwacht ritueel uitvoeren, dat van generatie op generatie is doorgegeven, in afwachting van dit moment. Yanagi zal een onomkeerbaar besluit moeten nemen, dat hem voor altijd met zijn clan zal verenigen of van zijn clan zal verwijderen. Als het ritueel eenmaal begint, is er geen weg meer terug.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.