S P E L - I N F O

         

MY MEMORY OF US


Uitgever: IMGN.PRO / 2018
Ontwerper: Juggler Games

Platform: PC, Playstation 4, Switch, XBox One.

Systeemeisen:
--- Windows 7/8.1/10 - Processor: AMD / Intel quad-core 3.0 GHz (AMD FX 4000 serie of Intel Core i3 2000 serie of nieuwe aanbevolen) - 8192 MB RAM - Grafische kaart: AMD/NVIDIA met minstens 2048MB VRAM en DirectX 11 en Shader Model 5.0 support. (ATI/AMD Radeon HD 7870 of NVIDIA GeForce GTX 650 of nieuwe aanbevolen) - geïntegreerde of toegewezen DirectX 9 compatible geluidskaart.

Categorie:
Fantasie drama, vriendschap kinderen, oorlog, icoon-dialogen, gestileerde 2D en 2.5D beelden, 3de persoon, gamepad- of toetsenbordbesturing.

Beschrijving:
Laten we even teruggaan in de tijd. Het begon allemaal toen een jongen en een meisje uit twee verschillende werelden elkaar ontmoetten. In het begin hadden ze een hele leuke tijd en genoten ze van elkaars gezelschap. Helaas kwam aan dit goede al snel een einde. De brak een oorlog uit en de boze koning plunderde de stad. Zijn robotsoldaten verschenen overal. De inwoners werden van elkaar gescheiden en sommigen werden gemarkeerd en hun huis uit gedwongen om te wonen op een plek die door een muur afgezonderd was van de rest van de stad. Gelukkig waren de kinderen niet alleen - ze hadden elkaar. Door hun vriendschap bleven ze samen, zelfs ondanks dat het lot ze uit elkaar trachtte te drijven.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van twee vrienden die elkaar aanvullen. Ze hebben elk hun eigen sterke punten: zij kan hard rennen, hij kan sluipen. Ze kunnen echter alleen maar winnen als ze als een team samenwerken.
De conversaties in het spel gaan middels iconen en universele geluidjes.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.