S P E L - I N F O

         

MECHCUBE: Escape


Uitgever: OGUREC APPS / 2020
Ontwerper: OGUREC APPS

Platform: PC, Mac, Linux, Android, iPad, iPhone.

Systeemeisen:
--- Windows 7 of later - Processor: 2 GHz of hoger - 1 GB RAM - Grafische kaart: 256 MB VRAM - 300 MB beschikbare opslagruimte - Elke geluidskaart.
--- MAC OS X Leopard of later.
---LINUX Ubuntu 12 of later.

Categorie:
Science Fiction, ontsnappen uit kamers, getekende 2D en 2.5D strip-achtige beelden, meerdere eindes, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Er is zeer weinig bekend over de aard van het object genaamd Cube. Van buitenaf is het een enorme matzwarte monoliet gemaakt van een onbekend metaal. Er is maar één poort op het oppervlak en die laat uitsluitend levende en bewuste leden van het menselijk ras binnen.

Van binnenuit is de Cube een eindeloze reeks kamers, gangen en compartimenten die zich over veel grotere afstanden verspreiden dan je van buitenaf kunt waarnemen. Aangenomen wordt dat het verschil tussen externe en interne volumes een gevolg is van het bestaan van het mysterieuze object in meerdere parallelle dimensies tegelijkertijd.

In het midden van elke kamer is een controle paneel met (soms dodelijke) puzzels die je dient op te lossen eer je verder kunt. Je vermogen om buiten het gangbare (out of the box) te denken wordt stevig op de proef gesteld.

      


Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.