S P E L - I N F O

         

LENNY LOOSEJOCKS IN SPACE


Uitgever: Ezone PTY LTD / 2022
Ontwerper: Ezone PTY LTD

Platform: PC.

Systeemeisen:
--- Windows 8 - Processor: Intel of AMD Core - 2 GB RAM - Grafische kaart: GeForce GTX 630 / Radeon HD 6570 - DirectX 10 - 1 GB beschikbare opslagruimte.

Categorie:
Aarde redden, verkenning, humor, arcade spelletjes, 2D handgetekend pixel cartoonbeeld, 3de persoon, point & click.

Beschrijving:
Alle aardbewoners opgelet! Ik ben premier Squeegle Queegly. Heerser van de planeet Sluggeen. Heer van de 20 miljard Sluggees die daar wonen. Onze zon sterft echter en onze melkweg staat op het punt in oneindige en terminale duisternis te worden gegooid! Er is maar één oplossing: een naburige Galaxy tot ontploffing brengen. Jouw melkwegstelsel is het dichtstbij, dus we hebben bommen geplaatst op elk van je negen planeten. En in iets meer dan vier uur... BOEM!! Dag aardbewoners!

De boodschap van de kwaadaardige Slug komt hard aan, maar Lenny en Donga laten het niet erbij zitten. Leid Lenny naar zijn ruimteschip en help hem naar elke planeet in ons zonnestelsel te reizen waar hij de bommen moet vinden en onschadelijk maken die door de Sluggees zijn geplant.
Wees niet bang om overal te klikken, want je weet nooit welk interessant wezen of ontdekking je te wachten staat.
Je zult alles op alles moeten zetten om hendels te vinden en te manipuleren, machines te activeren en de geheimen te ontdekken die nodig zijn om de locatie van elke bom te onthullen. Zodra je de bom hebt gevonden, moet je een "lichtjespuzzel" oplossen om hem te ontwapenen, en - belangrijker nog - noteer het weergegeven nummer, want je hebt dit nodig om de hoofdbom op aarde onschadelijk te maken.

      


Eerst uitproberen?    Download de demo, op Steam.

Grotere plaatjes bekijken?    Ga naar de screenshots.

Andere delen in de Lenny Loosejocks serie:
Lenny Loosejocks Goes Walkabout